top of page

Πάρε την Πρόκληση και Κάνε τη Διαφορά!Επόμενη Πρόκληση 11/10 Δήλωσε συμμετοχή τώρα!

Updated: Oct 6, 2021


Η ομάδα Vegan 22 είναι Πρόκληση 22 ημερών αποκλειστικά Vegan διατροφής για μετάβαση προς ένα Vegan τρόπο ζωής. Μέσα από μία ομάδα vegan μεντόρων,διατροφολόγων και ειδικών συμβούλων, με καθημερινές συνταγές από τους Σεφ της ομάδας,συμβουλές διατροφής,υλικό για ηθική, περιβάλλον και υγεία με καθοδήγηση και πολλά άλλα βοηθάμε  τους Challengers να μεταβούν σε vegan τρόπο ζωής.Μία πρόκληση με ηθικό πρόσημο ώστε να σώσεις τον πλανήτη, τα ζώα και ταυτόχρονα το πιο σημαντικό κομμάτι του εαυτού σου, την υγεία σου! Η πρόκληση διαρκεί 21 μέρες και αφορά άτομα τα οποία είναι έτοιμα να ακολουθήσουν ένα vegan τρόπο ζωής και χρειάζονται ενημέρωση και βοήθεια.Σε αυτές λοιπόν τις 21 μέρες της πρόκλησης μας δίνεται η δυνατότητα να βοηθήσουμε ανθρώπους να κάνουν ένα δυνατό ξεκίνημα στον vegan τρόπο ζωής.

Ο Προσωπικός σας Μέντορας

Δεν είστε μόνοι στις προσπάθειές εκκίνησης σας, υπάρχει μια ευρεία βάση από μέντορες για να αξιοποιήσετε πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να επιταχύνετε και να βελτιστοποιήσετε την προσπάθεια σας.Καθ΄όλη τη διάρκεια της Πρόκλησης μπορείτε,αν το επιθυμείτε, να του στέλνετε προσωπικά μηνύματα.Θα είναι χαρά του να συζητήσει ιδιαιτέρως μαζί σας για οποιοδήποτε θέμα αφορά τον βίγκαν τρόπο ζωής και να λύσει τις απορίες σας.Είναι σημαντικό για εμάς να ταιριάξετε με τον Μέντορα σας ως προς τα ενδιαφέροντα σας,αν είστε αθλητές,την πόλη που κατοικείτε κτλ για αυτό δίνουμε πολύ προσοχή στο ταίριασμα.Όλοι οι Μέντορες είναι εθελοντές καθώς και οι διαχειριστές αλλά και οι ειδικοί στην ομάδα μας και αφιερώνουν πολύτιμο χρόνο από την ζωή τους για να σας βοηθήσουν αυτές τις 22 μέρες.


Κάθε μέρα έχουμε την Πρόκληση της ημέρα αλλά και την συνταγή της ημέρας, ενώ καθημερινά μοιραζόμαστε τα γεύματα μας με εσάς. Μέσα στην πρόκληση θα βρεις εκπαιδευτικές ενότητες με όλες τις πληροφορίες για τα βασικά θρεπτικά στοιχεία στην φυτοφαγική διατροφή, άρθρα για την μετάβαση σου, γραφικά με ιδέες γευμάτων κ.α

Δημιουργήσαμε μια πλατφόρμα κοινωνικής μάθησης έτσι ώστε οι challengers να αποκτήσουν γνώσεις και κίνητρα για ένα συνολικά πιο βιώσιμο τρόπο ζωής σεβόμενοι τα ζώα,τους ανθρώπους και το περιβάλλον.Στόχος μας είναι να δείξουμε σε όλα τα άτομα ότι ο βίγκαν τρόπος ζωής είναι μία επιλογή εύκολη και διασκεδαστική, που επιφέρει πολλαπλά οφέλη στα ζώα, το περιβάλλον, την κοινωνία, αλλά και σε εμάς που την ακολουθούμε αλλά και να αποκτήσουν γνώσεις και κίνητρα για ένα συνολικά πιο βιώσιμο τρόπο ζωής.


Η ομάδα Vegan22greece Challenge έχει εξασφαλίσει έκπτωση σε υπηρεσίες,προϊόντα,

εστιατόρια αλλά και ειδικές προσφορές από τους Διατροφολόγους μας έτσι ώστε να επωφεληθείτε και σε αυτό το κομμάτι από την συμμετοχή σας.

Επίσης για να σας διευκολύνουμε έχουμε φτιάξει λίστα τροφίμων αλλά και ειδικά καλάθια με τα προϊόντα που θα χρησιμοποιηθούν στην Πρόκληση για να σας βοηθήσουμε στις αγορές σας.


Δείτε εδώ με ποιους συνεργαζόμαστε.Χρησιμοποιώντας τον ειδικό κωδικό της ομάδας μας εξασφαλίζετε έκπτωση και σας δίνετε η ευκαιρία να εξερευνήστε αυτά τα μαγαζιά και να ανακαλύψετε νέα προϊόντα και νέες γεύσεις πρεσβεύοντας ένα ηθικό τρόπο ζωής.Προϋποθέσεις


1)Η ομάδα της πρόκλησης είναι μυστική και προϋποθέτει να έχετε λογαριασμό στο FaceBook.

2)Η πρόκληση 22 ημερών απαιτεί μια συμβολική Δωρεά 10 ευρώ!

Η ομάδα Vegan 22 είναι ένας μη κερδοσκοπικός φορέας ο οποίος σε συνεργασία με το Vegan Life Festival έχει ως στόχο τη διάδοση του vegan τρόπου ζωής. Παίρνοντας μέρος στην πρόκληση των 22 ημερών με τη χρηματική σας συμβολή μας βοηθάτε στο να διαδώσουμε το μήνυμα του βιγκανισμού μέσα από διαφημιστικές και ενημερωτικές καμπάνιες τις οποίες ετοιμάζουμε για τα επόμενα χρόνια. Με την πρόκληση να έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία τον πρώτο χρόνο της ίδρυση της και με τόσα άτομα να δείχνουν τεράστιο ενδιαφέρον, σκοπός μας είναι να την κάνουμε γνωστή πανελλαδικά και να αναδείξουμε ότι η μετάβαση με καταρτισμένο και επιστημονικό υλικό δεν είναι δύσκολη.


Αν διαπιστώσετε ότι η πρόκληση ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, τότε:

Βήματα

Για την συμμετοχή σας αρχικά προχωράτε στην συμβολική δωρεά των 10 ευρώ,κατάθεση του χρηματικού ποσού στο https://www.paypal.me/vegan22greecechall

Για paypal: Κάνετε την κατάθεση του χρηματικού ποσού όπως αναγράφεται και γράφετε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ονοματεπώνυμο σας .Μετά την κατάθεση σας, μας στέλνατε ενημερωτικό e-mail με σκρινσοτ της δωρεάς στο vegan22greecechallenge@gmail.com,μαζί με τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο).Στο e-mail σας αποστέλλουμε το ερωτηματολόγιο το οποίο συμπληρώνετε και το link για τη μυστική ομάδα της πρόκλησης, σας αναθέτουμε τον προσωπικό σας μέντορα και το ταξίδι σας αρχίζει.


🐇Για τα ζώα:

Ο καλύτερος τρόπος για να βοηθήσουμε τα ζώα είναι να να το κάνουμε με τις διατροφικές μας επιλογές.Ως καταναλωτές δεν υποστηρίζουμε με τα χρήματα μας εταιρείες που εκμεταλλεύονται ζώα και πειραματίζονται με αυτά.

🌏Για το περιβάλλον:

Σύμφωνα με τον παγκόσμιο οργανισμό γεωργίας και τροφίμων η εκτροφή των ζώων αποτελεί κύρια αιτία της οικολογικής κρίσης,είναι υπεύθυνη για την αποψίλωση των δασών, για τις εκπομπές του φαινομένου του θερμοκηπίου,για την μόλυνση του περιβάλλοντος αλλά και για τις ελλείψεις σε νερό.Η πρόκληση Vegan 22 είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να μεταβείτε σε μια βιώσιμη διατροφή για τη δική σας ευημερία αλλά και για το μέλλον των επόμενων γενεών.

💪Για την υγεία μας:

Όλοι θέλουμε να είμαστε πιο υγιείς και το ταξίδι για καλύτερη υγεία αρχίζει από το πιάτο μας.Τα ζωικά προϊόντα περιέχουν κορεσμένα λίπη,χοληστερίνη, τοξίνες αλλά και βακτήρια από τα κόπρανα των ζώων.Η πρόκληση Vegan 22 είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να εμπλουτίσετε η διατροφή σας με ποικιλία λαχανικών, φρούτων, δημητριακών και οσπρίων και να μάθετε πώς το υγιεινό φαγητό μπορεί να είναι γευστικό αλλά και ικανοποιητικό.

358 views0 comments
©© Copyright
©© Copyright
bottom of page