top of page

Πάρε την Πρόκληση 22 ημερών Vegan διατροφής για τα ζώα,το περιβάλλον και την υγεία σου.

Updated: Mar 14, 2022

Γιατί Vegan;


Για τα ζώα:

Ο καλύτερος τρόπος για να βοηθήσουμε τα ζώα είναι να το κάνουμε με τις διατροφικές μας επιλογές. Ως καταναλωτές δεν υποστηρίζουμε με τα χρήματα μας εταιρείες που εκμεταλλεύονται ζώα και πειραματίζονται με αυτά.


Για το περιβάλλον:

Σύμφωνα με τον παγκόσμιο οργανισμό γεωργίας και τροφίμων η εκτροφή των ζώων αποτελεί κύρια αιτία της οικολογικής κρίσης,είναι υπεύθυνη για την αποψίλωση των δασών, για τις εκπομπές του φαινομένου του θερμοκηπίου,για την μόλυνση του περιβάλλοντος αλλά και για τις ελλείψεις σε νερό.

Η πρόκληση Vegan 22 είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να μεταβείτε σε μια βιώσιμη διατροφή για τη δική σας ευημερία αλλά και για το μέλλον των επόμενων γενεών.


Για την υγεία μας:

Όλοι θέλουμε να είμαστε πιο υγιείς και το ταξίδι για καλύτερη υγεία αρχίζει από το πιάτο μας.Τα ζωικά προϊόντα περιέχουν κορεσμένα λίπη,χοληστερίνη, τοξίνες άλλα και βακτήρια από τα κόπρανα των ζώων.

Η πρόκληση Vegan 22 είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να εμπλουτίσετε η διατροφή σας με ποικιλία λαχανικών, φρούτων, δημητριακών και οσπρίων και να μάθετε πώς το υγιεινό φαγητό μπορεί να είναι γευστικό αλλά και ικανοποιητικό.


Το να γίνεις πλέον vegan είναι πραγματικά εύκολο!


Η μετάβαση σε μια χορτοφαγική διατροφή μπορεί να σας φαίνεται τρομακτική και δύσκολη και είναι φυσικό να αισθάνεστε έτσι! Οι περισσότεροι vegans θα σας πουν ότι είχαν τις ίδιες ανησυχίες όταν σκέφτηκαν για πρώτη φορά να στραφούν στον Βιγκανισμο.Ίσως ανησυχείτε ότι θα εγκαταλείψετε τα αγαπημένα σας φαγητά ή για τα σχόλια που μπορεί να λάβετε από το κοντινό σας περιβάλλον.Στην πραγματικότητα, θα ανακαλύψετε πόσο εκπληκτικό είναι να είστε vegan. Θα ανακαλύψετε vegan εκδόσεις των αγαπημένων σας φαγητών, νέα vegan πιάτα τα οποία θα ερωτευτείτε,θα προσαρμοστείτε στον νέο τρόπο ζωής και θα κάνετε νέες συνδέσεις.


Ο ευκολότερος τρόπος για να δοκιμάσετε τον Βιγκανισμό είναι με την Πρόκληση 22!


Η Πρόκληση θα σας διευκολύνει να δοκιμάσετε vegan γεύματα με την υποστήριξη έμπειρων συμβούλων, κλινικών διαιτολόγων και μιας κοινότητας που συνεχώς αυξάνεται. Θα λάβετε συμβουλές,προτάσεις και συνταγές που θα σας δείξουν πόσο προσιτή είναι μια χορτοφαγική διατροφή.


Παρόλο που παρόμοια προγράμματα σε όλο τον κόσμο βασίζονται σε vegan starter-kits και ηλεκτρονικούς οδηγούς, το Vegan22ChallengeGreece είναι ένα καινοτόμο, διαδραστικό Ελληνικό πρόγραμμα που προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό ομαδικής υποστήριξης και προσωπικής καθοδήγησης.


Για να δοκιμάσετε μια vegan διατροφή για 22 ημέρες δηλώστε συμμετοχή εδώ.


Πώς λειτουργεί;


Συμμετέχετε σε μια μυστική ομάδα στο Facebook όπου εσείς και άλλοι συμμετέχοντες μπορείτε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας και να μάθετε ο ένας από τον άλλο.


Η ομάδα καθοδηγείται από έμπειρους vegan εθελοντές μέντορες,vegan chefs,γονείς,αθλητές και ειδικούς συμβούλους.Εκτός από την υποστήριξη της ομάδας,κάθε Challenger έχει τον προσωπικό του μέντορα,(αν και αυτό δεν είναι απαραίτητο αν εφόσον ζητήσει να πάρει την πρόκληση χωρίς μέντορα) που τον συμβουλεύει και τον καθοδηγεί ιδιωτικά κατά της διάρκεια των 22 αυτών ημερών.


Με την καθοδήγηση διατροφολόγων και ειδικών συμβούλων, με καθημερινές συνταγές από τους σεφ της ομάδας, συμβουλές διατροφής, υλικό για ζώα, περιβάλλον και υγεία και πολλά άλλα σας βοηθάμε να μεταβείτε σε vegan τρόπο ζωής.Στόχος μας είναι οι challengers να αποκτήσουν γνώσεις και κίνητρα για ένα συνολικά πιο βιώσιμο τρόπο ζωής σεβόμενοι τα ζώα,τους ανθρώπους και το περιβάλλον.Μέχρι το τέλος της Πρόκλησης, οι συμμετέχοντες μας είναι εξοπλισμένοι με διατροφικές πληροφορίες, συμβουλές μαγειρικής και συνταγές που τους επιτρέπουν να διατηρήσουν έναν υγιεινό, νόστιμο, vegan τρόπο ζωής.


Όλα συμβαίνουν σε μια πολύ χαρούμενη και υποστηρικτική ατμόσφαιρα,οι Challengers και οι μέντορες,ανεβάζουν φωτογραφίες των πιάτων τους, μοιράζονται συνταγές και συμβουλές μαγειρικής, μιλούν για την καθημερινή τους εμπειρία και, συνολικά, βιώνουν μια υπέροχη περιπέτεια μαζί.


Η ομάδα μας είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα,όλοι οι συνεισφέροντες,οι γιατροί, διατροφολογοι,οι μέντορες, οι ειδικοί,οι διαχειριστές και οι ιδρυτές είναι εθελοντές.

Το πρόγραμμα εποπτεύεται από πιστοποιημένους διαιτολόγους που παρέχουν διατροφικές συμβουλές.Η μυστική ομάδα μας στο Facebook


Η ομάδα Vegan22greece Challenge έχει εξασφαλίσει έκπτωση σε υπηρεσίες,προϊόντα,

εστιατόρια αλλά και ειδικές προσφορές από τους Διατροφολόγους μας έτσι ώστε να επωφεληθείτε και σε αυτό το κομμάτι από την συμμετοχή σας.

Για να σας διευκολύνουμε έχουμε φτιάξει λίστα τροφίμων αλλά και ειδικά καλάθια με τα προϊόντα που θα χρησιμοποιηθούν στην Πρόκληση για να σας βοηθήσουμε στις αγορές σας.


Η ομάδα μας είναι μια πλατφόρμα κοινωνικής μάθησης (social learning group).


Έχουμε δημιουργήσει

22 καθημερινές προκλήσεις,

22 συνταγές της ημέρας,

22 εκπαιδευτικές ενότητες με όλες τις πληροφορίες για τα βασικά θρεπτικά στοιχεία στην φυτοφαγική διατροφή, άρθρα για την μετάβαση σου, γραφικά με ιδέες γευμάτων, πληροφορίες για την υγεία και το περιβάλλον.


Δείτε βιντεο της μυστικής ομάδας μας.


​Κάθε μέρα έχουμε:

Την πρόκληση της ημέρας

Την συνταγή της ημέρας

Την ενότητας της ημέρας

​Στην ομάδα υπάρχουν επίσης ετικέτες(ταινιοθήκη,αρχεία από τους διατροφολόγους μας,ενημέρωση κτλ.) μπάρα αναζήτησης,αρχεία,άλμπουμ με φωτογραφίες και πολλά άλλα.


Είστε έτοιμοι για την πρόκληση;


Δηλώστε συμμετοχή εδώ.


Δείτε εδώ με ποιους συνεργαζόμαστε.

1,018 views0 comments
©© Copyright
©© Copyright
bottom of page